Kylie Minogue пусна нова песен – "Dancing" (аудио)

Kylie Minogue се завърна с нова песен - "Dancing", която излезе в петък. Това е първата песен от дългоочаквания й 14-ти студиен албум, Golden, който ще излезе през пролетта.
 
 
49-годишната звезда тотално промени начина си на звучене в новата песен, която сама определя като "предизвикателство", но се надява, че феновете й ще се радват да видят, че все още е вярна на собствения си стил. "Беше предизвикателство, забавление и удовлетворение за мен, и определено се получи нещо различно, но все пак това е запис на истинската Kylie", коментира изпълнителката.
 
Kylie се раздели с годеника си Joshua Sasse през февруари миналата година и каза още тогава, че работата върху новия й албум ще е перфектният начин да се справи с болката от разбитото сърце. Тя казва: "Беше катарзис. Беше добро. В студиото прекарвах седем, осем, девет часа в стая с хора, които понякога дори не познавах. Но ако работиш с добри хора, студиото определено е място, където можеш да се справиш с проблемите си." Изпълнителката разкри, че в албума го има мотива за "разбитото сърце", но по-голямата част от него е позитивна и вдъхновяваща, и отразява това колко добре се чувства тя в момента.
 
Тя добавя: "Има малко разбито сърце, така е. Опитвах се да пресъздам мястото на което съм самата аз в момента. Определено последната година имаше такива емоции, но въпреки това по-голямата част от албума е позитивна и вдъхновяваща, като бележка към мен самата – в момента се чувствам страхотно."

Свързани новини

Kylie Minogue пусна новия си албум DISCO

12.11.2020

Kylie Minogue - “New York City”

08.05.2019

Kylie Minogue се завръща

03.10.2018

Kylie Minogue ще смени името си

23.01.2017

Kylie Minogue - “At Christmas”

02.12.2016