Kylie Minogue пусна нова песен – "Dancing" (аудио)

Kylie Minogue се завърна с нова песен - "Dancing", която излезе в петък. Това е първата песен от дългоочаквания й 14-ти студиен албум, Golden, който ще излезе през пролетта.
 
 
49-годишната звезда тотално промени начина си на звучене в новата песен, която сама определя като "предизвикателство", но се надява, че феновете й ще се радват да видят, че все още е вярна на собствения си стил. "Беше предизвикателство, забавление и удовлетворение за мен, и определено се получи нещо различно, но все пак това е запис на истинската Kylie", коментира изпълнителката.
 
Kylie се раздели с годеника си Joshua Sasse през февруари миналата година и каза още тогава, че работата върху новия й албум ще е перфектният начин да се справи с болката от разбитото сърце. Тя казва: "Беше катарзис. Беше добро. В студиото прекарвах седем, осем, девет часа в стая с хора, които понякога дори не познавах. Но ако работиш с добри хора, студиото определено е място, където можеш да се справиш с проблемите си." Изпълнителката разкри, че в албума го има мотива за "разбитото сърце", но по-голямата част от него е позитивна и вдъхновяваща, и отразява това колко добре се чувства тя в момента.
 
Тя добавя: "Има малко разбито сърце, така е. Опитвах се да пресъздам мястото на което съм самата аз в момента. Определено последната година имаше такива емоции, но въпреки това по-голямата част от албума е позитивна и вдъхновяваща, като бележка към мен самата – в момента се чувствам страхотно."

Свързани новини

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Кайли Миноуг пее на гей парада в Сидни

30.09.2022

Ново от Кайли Миноуг и Years & Years

06.10.2021

Кайли Миноуг празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021