Camila Cabello обяви първото си самостоятелно турне

Camila Cabello обяви в социалните мрежи подготовката за "Never Be The Same Tour". 
 
Това е първото й самостоятелно турне, след като младата звезда започна солова кариера. Турнето стартира на 9-ти април във Ванкувър, Канада и ще премине през редица градове в САЩ и Европа, сред които Лос Анжелис, Ню Йорк, Чикаго, Бостън, Лондон, Амстердам и други. Camila Cabello ще представи едноименния си дебютен албум включително синглите "Havana" и "Never Be The Same".
 
 
Новината за предстоящото турне на Camila Cabello идва след големия успех на студийния проект на певицата Camila, който дебютира на #1 място в Billboard Топ 200 и e сертифициран вече със златен статус. Седмицата след премиерата, албумът оглави чартовете на iTunes в 100 държави и постави рекорд за най-успешен дебютен албум в платформата. Camila е #1 в класациите за физически продажби в почти всяка една държава - албумът вече регистрира златен статус на продажби в Канада, Мексико, Швеция, Норвегия и Холандия, и е в Топ 3 във Великобритания, Финландия, Австралия, Ирландия, Белгия и Швейцария.
 
 
Към момента последната дата на турнето "Never Be The Same Tour" е 13-ти юни с концерт в Амстердам, Холандия. Част от приходите от продажбата на VIP билети, екипът на певицата ще дари на организацията "Children’s Health Fund".
 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

07.02.2022

Камило Кабейо очарователна в ново амплоа

03.09.2021