Shaggy пристига заедно със Sting в Пловдив през юни

Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. 
 
На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив  ще имаме възможността да чуем двамата артисти на живо, които ще изпълнят парчета от техния предстоящ съвместен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето ще ги чуем да свирят заедно хитове на като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle,” “It Wasn’t Me,” "Mr. Boombastic" и "Angel.”
 
Shaggy и Sting първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен “Don’t Make Me Wait”, посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, настроение и вдъхновяваща музика. 
 
Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Sting Dominic Miller (китара), Josh Freese (барабани) и Rufus Miller (китара) и музикантите на Shaggy Monique Musique (беквокали), Gene Noble (беквокали) и Kevin Webster (клавир).

Свързани новини

Стинг с призив срещу войната

08.03.2022

Стинг с латино версия на "For Her Love"

16.02.2022

Стинг се раздели с авторските си права

11.02.2022

Стинг с концерт в Пантеона

29.11.2021

Стинг с нов албум - The Bridge

22.11.2021