Shaggy пристига заедно със Sting в Пловдив през юни

Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. 
 
На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив  ще имаме възможността да чуем двамата артисти на живо, които ще изпълнят парчета от техния предстоящ съвместен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето ще ги чуем да свирят заедно хитове на като "Every Breath You Take," "Englishman in New York," "Message in a Bottle,” “It Wasn’t Me,” "Mr. Boombastic" и "Angel.”
 
Shaggy и Sting първоначално започват да работят заедно по тяхната съвместна нова песен “Don’t Make Me Wait”, посветена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата – а в последствие записват цял албум, изпълнен с мелодичност, настроение и вдъхновяваща музика. 
 
Те разширяват съвместната си работа по време на турнето, като ще пътуват заедно със смесена банда, включваща музикантите на Sting Dominic Miller (китара), Josh Freese (барабани) и Rufus Miller (китара) и музикантите на Shaggy Monique Musique (беквокали), Gene Noble (беквокали) и Kevin Webster (клавир).

Свързани новини

Sting разкритикува Jair Bolsonaro

30.08.2019

Ето кой ще бъде специален гост на Sting

14.05.2019

Sting с нов концерт у нас

17.12.2018

Sting & Shaggy идват съвсем скоро!

06.06.2018

Sting и Shaggy - "Don't Make Me Wait"

07.02.2018

Коментари