Meghan Trainor се завръща с новия си сингъл "No Excuses" (видео)

Meghan Trainor се завръща с новото си парче "No Excuses" - пилотен сингъл от предстоящия трети студиен албум на звездата.
 
 
Певицата е съавтор на песента "No Excuses", заедно с композиторите JKash и Andrew Wells. Музикален продуцент на сингъла е Andrew Wells в партньорство със самата Meghan Trainor. Заедно с премиерата на песента в радио ефира и дигиталните платформи, Meghan Trainor представи и официалното видео на "No Excuses" с режисьор Colin Tilley. 
 
"Щастлива съм, че толкова много жени застанаха публично за справедливост и равноправие. Исках да напиша песен, която да е въздействащ химн за нас, жените. Понякога хората си позволяват да ми говорят разни неща, само защото от 4 години съм в бизнеса, така, че написах тази песен и за тях. Това е моята модерна версия на "R-E-S-P-E-C-T" (класическият хит на Aretha Franklin, превърнал се в неформален химн на жените по света). Всичко се свежда до две основни неща: равенство и доброта между хората". - казва певицата при премиерата на песента. 
 
Meghan Trainor се завръща триумфално в студиото след изключително тежък етап в кариерата си - операция на гласните струни (втора за певицата), четири месеца забрана от лекарите да говори и изтощителен период на безпокойство и съмнения за бъдещето. Всички тези трудности и окончателното й здравословно възстановяване, мотивират Meghan Trainor да концентрира цялата си енергия и потенциал в създаването на нова музика. Тя започва да композира и записва демо версии заедно с продуцента Andrew Wells. Във всяка една песен за албума, Meghan Trainor включва хор за записите на бек вокали, в чийто състав влизат нейните родители, брат и годеник. 

Свързани новини

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021

Певицата Меган Трейнър стана майка

15.02.2021

Meghan Trainor обяви нов албум

07.11.2019

Meghan Trainor - “With You”

09.07.2019

Meghan Trainor c трети студиен албум

27.06.2018