Tina Turner: "Простих на Ike за всичко, което ми причини"

Tina Turner е простила на бившия си за побоите и насилието, на която я е подлагал, когато са били женени.
 
Изпълнителката напусна дългогодишния си партньор в живота и на сцената Ike Turner след дълги години на мъчение. По-късно тя разказа за лудия си брак в книгата "Аз, Тина", която се превърна във филм – "What‘s Love Got To Do With It?", в който участва Angela Bassett. Но сега Ike е мъртъв, а Tina е на 78 години и каза в скорошно интервю, че му е простила за всичко, през което е преминала заради него.
 
"Насилието произтичаше от страха му, че ще го напусна." – казва Turner, разкривайки, че не е сигурна дали някога наистина е обичала мъжа, който я е съблазнил, когато е била още тийнейджър. "Чувствах се ужасно" – обяснява тя. "Не знаех как да кажа "не", защото работата ми трябваше. Нямах образованието да се справя с това, което се случваше с мен."
 
Техният 14-годишен брак е бил съспипан от неговите афери и нрав, но 42 години след като е събрала куража да го напусне, Tina казва, че му е простила. "Като възрастен човек, аз му прощавам, но това не би му било достатъчно." – добавя тя. "Той искаше да му дам още един шанс за последно турне, но аз бях категорична, че това няма как да стане. Ike не беше човек, на когото можеш да простиш и да му позволиш да се върне обратно в живота ти."
 
"Всичко е минало и забравено вече. Не знам откъде идват сънищата. Още сънувам тези неща - не насилието, а ядът. Чудя се дали няма все още непреработени неща, с които не съм се справила", добавя дивата. 

Свързани новини

Ексклузивният концерт скоро и у нас

29.03.2024

Tina Turner влиза в Залата на Славата

13.05.2021

"ТINA" с премиера през март

18.02.2021

Kygo и Tina Turner с хитов римейк

22.07.2020

Tina Turner на 80

26.11.2019