Личните вещи на Madonna все пак ще отидат на търг - звездата изгуби делото

Madonna загуби делото, което водеше близо година, за да спре търга на свои лични вещи, сред които и писмо от раздялата й с рапъра Tupac Shakur, припомня bgnes.com. Според постановлението на съда, поп иконата не е постъпила коректно, тръгвайки директно срещу Darlene Lutz – нюйоркската колекционерка на произведения на изкуството и бивша приятелка на Madonna. 
 
Lutz е и главният източник на 22-та предмета, сред които са писмена кореспонденция, касетки и четка за коса на певицата. На търга с меморабилия, наред с други вещи на звездата, трябваше да бъде предложено и писмо, адресирано до Madonna от покойния Tupac Shakur, в което той излага причините за решението да се раздели с нея. 
 
Писмо е с дата януари 1995, а неговата начална цена бе определена за 100 000 долара. То е написано от затвора, където по това време Shakur излежава присъда. "Можеш ли да разбереш това? Да бъдеш видяна с чернокож мъж няма да застраши по никакъв начин кариерата ти. По-скоро ще те накара да изглеждаш по-отворена и вълнуваща", пише Shakur и коментира изявление на Madonna по онова време, в което звездата е заявила, че e "приключила с опитите си да реабилитира всеки рапър или бейзболна звезда", визирайки и предишни свои афери. Думи, които се оказват особено болезнени за рапъра и той пожелава да прекрати романса си с нея, макар и да й обещава приятелството и подкрепата си. 
 
Новината за романса между двамата бе крита в продължение на много години и едва през 2015 певицата призна, че се е срещала с Tupac почти до убийството му през 1996.

Свързани новини

На 62 Мадона отново провокира

30.03.2021

Мадона изненада с видео от дома си

10.08.2020

Madonna отмени концерти

02.12.2019

Madonna се завръща като "Madame X"

17.06.2019

Maluma и Madonna - "Soltera"

23.05.2019