Излиза документален филм за Tina Turner

Видяхме почти всичко за нейния живот в биографичната драма "Tina", припомня cinefish.bg. Предстои ни обаче за първи път да гледаме документален филм за Tina Turner, при това от създателите на отличени с "Оскар" документални продукции.
 
Dan Lindsay и T.J. Martin, които са съответно режисьор и сценарист на наградения за наградата на Американската кино академия филм "Непобеждаван", обединяват сили със Simon Chinn, продуцент на "Човек върху жица" и предстоящия "Уитни", за да разкажат цялата история на музикалната дива. Проектът ще бъде представен пред разпространители на фестивала в Кан, а работата по него ще стартира през лятото.
 
Erwin Bach, музикален продуцент и съпруг на Turner, ще бъде изпълнителен продуцент на очакваната с интерес продукция, заедно със Stage Entertainment, които стоят зад новото шоу "Tina Turner The Musical", представено през миналия месец в Лондон. 
 
В "Tina Turner" (работното заглавие на филма) ще видим интервюта с близки приятели, членове на семейството, известни музиканти и самата изпълнителка. Ще има и невероятни кадри, някои от които досега не са били показвани никъде, показващи невероятната енергия, която Turner демонстрира винаги на сцената. 
 
"Съгласих се за първи път да направят специален документален филм за живота ми. Много съм развълнувана от възможността и се надявам, че моята история, представена съвсем честно и автентично от отличения с много награди екип, ще даде възможност на зрителите да разберат коя съм била всъщност. И ако това ги вдъхнови и ги изпълни с надежда, опитът със сигурност ще си струва", споделя в свое изявление рок легендата.      

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024