Rita Ora заедно с Cardi B, Bebe Rexha и Charli XCX в новия си сингъл "Girls"

Rita Ora е решена да продължи поредицата си от хитове в топ 10 с новия си сингъл "Girls", с участието на Cardi B, Bebe Rexha и Charli XCX.
 
 
Относно сингъла, Rita споделя: "Последните няколко години се вдъхновявах от всички силни жени, които не се страхуват да бъдат себе си. Тези, които не се боят да управляват света, това е нашият химн. Искам да благодаря на всички жени, с които имах удоволствието да споделя тази песен, всяка от тях представяща своята същност. Надявам се да се забавлявате заедно с нас!" 
 
 
Rita има продадени 7 милиона копия на синглите си, 12 сингъла в топ 10 (5 от които получиха платинен статус и 5 – златен), както и номер едно дебютен албум с платинен сертификат. Тя се доказа като една от най-успешните поп певици за последното десетилетие. Завръщането ѝ на музикалната сцена миналата година бе посрещнато с 1 милиард слушания и гледания в целия свят, както и 4 световни хита.
 
 
"Your Song" стана най-големия хит на Rita в Европа и беше слушан милиони пъти по света. Песента "Lonely Together", която излезе през август, влезе в топ 10 на световните хитове. "Anywhere", издадена миналия октомври, стана хит номер две във Великобритания по-рано тази година, а "For You", която певицата изпълнява в дует с Liam Payne, стана четвъртият ѝ хит в топ 10. Синглите ще бъдат включени в предстоящия албум на Rita, който се очаква да излезе по-късно тази година. 
 
 
"Girls" излиза в навечерието на първия концерт от европейското турне на Rita през май. Турнето, което беше разпродадено веднага, ще включва двама нови подгряващи изпълнители. "Знаех, че трябва да дам възможност за изява на новите артисти, затова избрах Raye и Kara, тъй като те са страхотни и искам повече хора да видят колко са талантливи. Бих искала да споделя сцената и да дам на други жени шанс, какъвто аз имах, защото е важно да се подкрепяме взаимно." 
 
 
"The Girls Tour" започва в Глазгоу на 11-ти май, и ще премине през Brixton Academy в Лондон на 18-ти май.

Свързани новини

Ново от Сам Смит и Charli XCX

26.10.2023

Ново начало за Биби Рекса

17.02.2023

Новата музика тази седмица

04.02.2022

5 горещи музикални премиери

05.07.2021

5 горещи музикални премиери

19.04.2021