Faithless готвят нов албум, ще го представят и у нас

Култовата британската формация, която идва у нас с DJ сет на 19 май в столичната зала Универсиада, обяви пред българска медия, че вече работи по нов албум. И българската публика ще е сред първите, които ще чуят тракове от него!
 
Sister Bliss сподели, че пред Faithless предстои лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат как публиката реагира на новата им музика. Сред първите им стъпки от него е концертът им в София, до който остават само 5 дни и много малко билети.
 
Новият албум ще е първият от 8 години насам (The Dance e последният им издаден албум, през 2010) Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и 15 милиона продадени копия и култови хитове, като "Insomnia", "God is a DJ", "We Come 1", "Salva Mea" и "Music Matters", оглавяващи световните класации в последните десетилетия. Благодарение на седмичното си радио-шоу, Sister Bliss винаги е в крак с новите течения на електронната сцена и в музиката си успява да преплете заедно всички отделни елементи: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и модерен начин.
 
Ексклузивният DJ Set на 19 май в столичната зала Универсиада ще предложи на българските фенове едни от най-големите хитове на електронната музика, създадени от Faithless. 
 
От българска страна събитието също ще има силен лайн ъп: на сцената на зала Универсиада се събират едни от най-добрите на територията на денс музиката и модерния електронен саунд у нас – DJ Diass, Deep Zone Project и Gavity Co. ще споделят емоцията да забавляват публиката в навечерието на ексклузивния сет на Faithless, в София.
 
Все още има от билетите по 30 лева, а за VIP зоната цената на билет е 80 лева.

Свързани новини

Силен BG състав подгрява Faithless у нас

18.04.2018

Faithless с екслузивен DJ сет у нас

22.01.2018

Sea Dance Festival

25.04.2016

И Faithless на сцената на EXIT 2015

27.02.2015

Faithless се разпадна

17.03.2011