Концертът на Texas се мести на 2 октомври

Концертът на Texas на 21 юни се налага да бъде преместен за есента. Новата дата е 2 октомври, а мястото не се променя – зала 1 на НДК. Отлагането се налага поради възникнали промени около някои от европейските концертни дати на бандата в подкрепа на албума Jump on Board.
 
Закупените вече билети за шоуто, организирано от Loud Concerts, ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени. Феновете, за които 2-ри октомври е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Краен срок за връщане на билетите 13.07.2018. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
 
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 
Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории не се променят и са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

Свързани новини

Наближава концерта на Texas

27.09.2018

Ето кой ще подгрява Texas

17.09.2018

Texas с първи концерт у нас

23.03.2018

Коментари