"Вълнувам се от първата си среща с българската публика", сподели Sharleen Spiteri

Дни преди визитата у нас на Texas, вокалистката на бандата Sharleen Spiteri сподели своето вълнение от предстоящия концерт у нас, тъй като това е първо посещение на групата у нас. Тя обеща на българските си фенове страхотно парти, което със сигурност ще остане завинаги в сърцата им. Електронният проект Kvasir ще подгрява публиката преди излизането на сцената на Texas в зала 1 на НДК на 2 октомври. 
 
Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Tя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

Свързани новини

Ето кой ще подгрява Texas

17.09.2018

Концертът на Texas се мести наесен

13.06.2018

Texas с първи концерт у нас

23.03.2018