Ed Sheeran се е оженил тайно за годеницата си

Очевидно Ed Sheeran се е оженил тайно за годеницата си и е успал да избяга от всевиждащото око на камерите на папараците.
 
Въпреки че беше открит и откровен за годежа си с Cherry Seaborn, изглежда, че изпълнителят е успял да се ожени за нея тази година, без никой да узнае. В скорошно интервю той да де да се разбере, че годежът от Нова година вече е преминал на следващото ниво.
 
На въпрос в интервю за "Access" дали ще издаде повече за деня и локацията на сватбата, 27-годишният изпълнител просто се усмихнал, вдигнал рамене и срамежливо посочил сребърния пръстен на ръката си. След което изчервен и с усмивка посрещнал ентусиазираните поздравления на журналиста.
 
 
"Аз по принцип не правя личните си неща публично достояние", казва Ed в отговор на въпроса как един от най-продаваните музиканти в света е успял да се измъкне от вниманието на пресата.
 
Двамата с Cherry са двойка от юли 2015; тя е приятелка от детинство, както и бивше гадже от гимназията - за нея е написан и сингълът "Perfect" от албума Divide. Двамата цивеят в мащабен имот в Съфък. 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022