Страничният проект на Sia, Diplo и Labrinth с приказен клип към "Thunderclouds" (видео)

Започнал почти на шега, проектът LSD еволюира в страхотен творчески тандем със собствена визия и звучене. В LSD влизат певицата и композитор Sia, един от най-успешните DJ и продуценти в света Diplo и певецът и композитор Labrinth. 
 
Всичко запозва една вечер, когато в студиото се срещат Sia и Labrinth, за да създадат песен по конкретен проект и бързо осъзнават, че творческата химия помежду им може да създаде повече от една или две песни. Скоро двамата канят към проекта Diplo и така се ражда артистичната формация - LSD.
 
 
Сега триото пусна и видеото към сингъла "Thunderclouds". Режисьор на клипа е Ernest Desumbila, с когото музикантите работиха и по визуализацията на "Audio". Във видеото участва и танцьорката Maddie Ziegler, която се превърна в постоянен и емблематичен персонаж в клиповете на Sia.
 
"Thunderclouds" е третят сингъл на групата, след "Genius" и "Audio", които до момента имат над 400 милиона стрийминга в платформите и са част от дебютния албум на LSD, който ще излезе до края на годината.

Свързани новини

Sia се завърна!

21.05.2020

LSD с първи студиен албум

11.04.2019

Enrique Iglesias & Jon Z с дует

14.03.2019

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Enrique Iglesias отново у нас наесен

13.06.2018

Коментари