"Летим" без да се приземяваме в новото видео на Любо Киров

В началото на юни Любо Киров зарадва фенове и приятели с третия си самостоятелен албум – Както преди. Появи се и страхотното видео към първия сингъл "Още от теб". През лятото турнето на Любо "Както преди" се разпродаде във всички големи градове и песните от албума "оживяха" пред многохилядна публика. 
 
На 5 октомври беше премиерата и на втория сингъл от албума – песента "Летим". "Много често започнах да получавам обратна връзка, че "Летим" е най-любимото парче на всички, които имат албума. Няма как да скрия, че това е и моят фаворит. Затова реших, че именно тази песен ще е следващият знак и реверанс към моята публика.", споделя Любо.
 
 
Видеото към "Летим" е режисирано от Кирил Киров–Кико с оператор Андрей Андреев. В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки - актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път ще видим заедно на екран и то в много страстни сцени.
 
Когато Любо се обажда на Теа и Наум с покана да се снимат в неговото видео, те с вълнение му споделят, че преди два месеца са си купили албума и "Летим" още от първото слушане става най-пусканата песен вкъщи, така че с огромно удоволствие приемат да участват.
 
С премиерата на "Летим" Любо обявява и дата за голям концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 28.02.2019 и който е логично продължение на препълнените зали след лятното му турне.

Свързани новини

Любо Киров - "Както преди"

03.06.2019

Любо Киров и JEREMY? в подкрепа на БАМП

19.02.2019

Графа, Любо и Орлин отново заедно

25.01.2019

Мария Илиева с Графа и Любо Киров

20.12.2018

Ново от Орлин Павлов, Любо Киров и Графа

17.09.2018

Коментари