Любо Киров с видеопремиера на живо пред стотици фенове

Любо Киров знае как да предизвика вниманието на своите почитатели. 
 
Любимецът на поп сцената у нас отпразнува премиерата на новия си музикален проект с голямо събитие на открито в рамките на Sofia Finest 2023, като част от Sofia Summer Fest. На 2 юли, точно 21:00, стотици се събраха, за да изгледат за първи път видеото към последния му сингъл, озаглавен "Восъчен герой". 
 
 
"Това беше премиера, каквато не е имало досега, когато говорим за представянето на нов музикален видеоклип. Благодаря на всички, които дойдоха", сподели Любо Киров.
 
"Восъчен герой" е с модерно рок звучене, за което изпълнителят споделя, че вероятно ще изненада някои, а други ще бъдат много щастливи, че намират новия Любо Киров. Текстът е изцяло негов, а музиката създава заедно с Ангел Дюлгеров, комуто принадлежи и аранжиментът.
 
Освен с аудио, песента излиза и с музикално видео, режисьор на което е Валери Милев. Клипът е вдъхновен от рок енд рол звученето на парчето, а в центъра на сюжета му е образът на восъчния герой.
 
"Восъчен герой" ще бъде и част от Турне 2023 на Любо Киров, което започва с две дати в Пловдив - на 2 и 3 август в Античния театър. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост-изпълнители.
 
Ето градовете и датите от Турне 2023 [купи билети]:
Пловдив, Античен театър, 2 август (разпродаден)
Пловдив, Античен театър, 3 август
Бургас, Летен театър, 10 август
Варна, Летен театър, 20 август
Стара Загора, Летен театър, 23 август
Велико Търново, Летен театър, 1 септември
Русе, Летен театър, 08 септември 
София, зала 1 на НДК, 8 ноември
София, зала 1 на НДК, 9 ноември 

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023

Певецът бие The Weeknd и Хари Стайлс

04.04.2023