Moreno и Любо Киров записаха нова версия на хита "Има ли цветя"

Лято 2023 вече има своя категоричен хит - Morenо вдъхва нов живот на емблематичната песен "Има ли цветя", а видеото към проекта е перфектната визуална приказка. 
 
Идеята за римейк на култовата песен възниква като резултат от приятелството между Moreno и Любо Киров. Младият изпълнител не пропуска да отбележи и безкрайното си уважение към музиката на големия изпълнител. "Може би съм най-големият му фен и едва ли съм пропускал негово участие!", признава Moreno. "Специален случай в живота ми ни срещна и общуването ни се получи лесно, бързо и очевидно с творчески замах. Предложих на Любо да вдъхна нов живот на някоя от тези песни- шедьоври и той се съгласи веднага. Разбира се, моят избор беше "Има ли цветя!” 
 
 
След като започва същинският творчески процес по кантото и музиката, младият талант споделя работния вариант с Любо Киров. Той, от своя страна, не сдържа емоцията си и предлага песента да бъде колаборация, като се включи в новата версия на хита от 2001 и запише наново вокалите си. "Помагайки на младите изпълнители, старите хитове живеят нов живот, достигат до по-различна аудитория и са актуални още по-дълго време", споделя Любо за съвместната си работа с Moreno.
 
Много популярни лица също се включват в изграждането на "Има ли цветя", версия '23. Светлин Къслев е виртуозът, създал музиката и аранжимента на песента. С авторство по текста, освен Moreno, се включват и Лъчо от група СкандаУ, както и нестандартният СЕКТА. Финалният щрих към музиката е усещането за любов-майсторски представено от китарата на Иван Йорданов-Чери. За цялостния vibe на песента Moreno отново се доверява на Бате Пешо от Studio Buster.
 
Визията перфектно облича "Има ли цветя" - пищно, шеметно и запомнящо се. Идеен продуцент на видеото е режисьорът Симеон Михалков, а магьосникът зад обектива - Константин Торков. "Това е най-трудният проект за мен", признава Морено. "Имам огромен респект към Любо Киров и беше повече от важно за мен да оправдая очакванията. Получи се!"

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023

Певецът бие The Weeknd и Хари Стайлс

04.04.2023