Michael Bublé и Charlie Puth в комбина в новия сингъл "Love You Anymore" (видео)

Michael Bublé прави своето официално завръщане с издаването на новия си сингъл "Love You Anymore". 
 
 
Написана от Charlie Puth, поп песента е първият сингъл от дългоочаквания нов албум на Bublé love, който ще излезе на 16 ноември. "When I Fall In Love", още една песен от предстоящия запис, беше пусната преди две седмици.
 
"В момента, в който чух "Love You Anymore", веднага разбрах, че трябва да запиша тази песен и да я включа в новия ми албум. Нямам търпение феновете да я чуят. Всъщност, нямам търпение да чуят целия албум, защото съм истински горд с това, което сътворихме," споделя Bublé.
 
love е продуциран от David Foster, дългогодишният сътрудник на Bublé, Jochem van der Saag и самият Michael Bublé. Триото пресъздава усещането на Bublé за живота с помощта на прекрасни аранжименти, които обгръщат богатите вокали на артиста. 
 
През лятото Bublé имаше две разпродадени шоута пред над 100 000 фена, в Hyde Park в Лондон и на Croke Park в Дъблин. Миналата седмица многократно награждаваният с Grammy певец и автор на песни успя да впечатли тълпата под проливния дъжд, който съпътстваше затварянето на известния стадион Allianz в Сидни, и всичките 40 000 австралийски фена на Bublé, независимо от лошите метеорологични условия, останаха да го аплодират до самия край. За цялата си необикновена кариера Michael Bublé има продадени над 60 милиона записа. 
 
Албумът love на Michael Bublé ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.  

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чуй Чарли Пут и "That’s Hilarious"

04.05.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022