Sofi Tukker с концерт в София на 28 март

Популярното дуо от Ню Йорк Sofi Tukker, което мълниеносно покори класациите с дебютния си сингъл "Drinkee" и зарази света с хита си "Best Friend", е едно от най-ярко изгряващите имена на световната музикална сцена, което ще видим на живо в София за първи път на 28 март. 
 
 
 
На зарaзителните им мелодии не успяха да устоят и от Apple, които използваха песента им "Best Friend" в рекламната кампания на iPhone X, а световните медии определят Sofi Tukker като "най-вълнуващото дуо на денс сцената след появата на Disclosure". Короната на досегашния им успех е номинацията на миналогодишните награди "Грами" за най-добра денс песен. 
 
 
 
През април 2018 Sofi Tukker издадоха и първия си студиен албум Treehouse, в който са включени хитовите парчета "Baby I'm a Queen", "Batshit" и "Energia". Неподражаемият стил на Sofi Tukker преплита игриво "jungle-pop" звучене, подправено с китарни рифове, електронни бийтове, наелектризиращи вокали, португалски лирики и щипка bossa-nova.
 
За дебютния си концерт в България на 28 март в Sofia Live Club, част от източноевропейското им турне, Sophie споделя: "Правенето на музика е духовно нещо. Всичко е в усвояването на ритъма и вибрациите", а другата половинка от дуото, Tucker  посочва, че целта им е публиката да се загуби в репетитивноста на думите и движенията на тялото, създавайки своеобразна експлозия от игривост, искреност и положителна енергия.
 
Онлайн билети - на цена от 35 лв. от bit.ly/sofitukkersofia. Билети Ранно Пиле от 30 лв. са вече заредени само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/. Събитието е без възрастово ограничение. Вратите на SOFIA LIVE CLUB ще отворят в 20:00. 

Свързани новини

Sofi Tukker - "Fantasy"

26.03.2019