Още атрактивни музикални събития през април в MUSIC JAM

Още интересни артисти добави в програмата си за април набиращият скорост столичен клуб MUSIC JAM. 
 
На 19 април, петък, сцената на клуба ще бъде изпробвана за пръв път след откриването от българска банда-хедлайнър и тази чест се пада на неуморимия Стефан Вълдобрев и групата му "Обичайните заподозрени". Любимци на публиката от всички възрасти, из цяла България, "Заподозрените" и Стефан винаги правят свежо и различно шоу, с голяма доза импровизация. С музиканти като Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов зад гърба си, Стефчо си предвожда една българска Ол-стар формация, но без помпозност, в характерния си лежерен стил. На сцената ще видим и момчетата от The Gentlemen, които ще разгорещят обстановката в Music Jam! Още отсега се усеща, че билетите за това шоу ще изчезнат бързо... 
 
На другия ден пък, 20 април, събота, клубът ще бъде превзет от мащабен диджейски десант - събитието The East-West Sunbeams Party. Зад това заглавие стои цял квартет от диджеи, които ще избухнат в многочасов техно и денс маратон: Fabrizio Parisi, Ahmet KILIC, DJ Tarkan, V-Dat и други, прочути по клубните сцени на Западна Европа и шоуто обещава да е впечатляващо, заразително-танцувално и... изтощително.
 
Билетите за двете събития в Music Jam, са в продажба от днес и могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg, офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

Свързани новини

Solid Doors Center от Солид 55

27.11.2020

УНИЦЕФ с нова кампания

19.11.2020

Панайот Николов: зимни препоръки

13.11.2020

Стоичков - рекламно лице на T MARKET

21.10.2020

Предимства на онлайн курс по английски

14.10.2020