Céline Dion анонсира световно турне и нов англоезичен албум

Céline Dion анонсира днес предстоящото си световно турне, озаглавено "Courage World Tour", което ще стартира през есента на 2019. Поп иконата направи съобщението по време на специално събитие, състояло се в Лос Анжелис, на който беше прожектиран кратък видеоклип, проследяващ забележителното й шоу в Лас Вагас. 
 
След края на видеото, певицата изненада публиката с новината за "Courage World Tour", което е първото й турне в САЩ от 10 години насам. На сцената звездата представи селекция от най-големите си хитове, а събитието завърши с неочаквана фен среща, на която Селин Dion отговаряше на въпроси от публиката и медиите в залата. Можеш да гледаш запис на цялото събитие тук.
 
"Изключително съм благодарна на всички фенове, които посетиха шоуто ми в Лас Вегас през последните 16 години. Много съм развълнувана от възможността да създам изцяло нов спектакъл, който да представя на почитателите си не само в Северна Америка, но и по целия свят, както и от работота по предстоящия си албум, който ще излезе по-късно тази година", сподели на срещата Селин Dion.
 
"Courage World Tour" стартира на 18 септември в Квебек и към момента включва 50 града в САЩ и Канада.  

Свързани новини

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Какво се случва със Селин Дион

20.01.2022

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Излезе новият албум на Céline Dion

19.11.2019

Céline Dion се завръща с Courage

28.10.2019