Robbie Williams иска да запише още един суинг албум

Robbie Williams има желание да запише още един суинг албум след края на престоя си в Лас Вегас. Именно това е вдъхновило хитмейкъра да включи в програмата си кавъри на Dean Martin, Frank Sinatra и Sammy Davis Jr., и сега вече планира не само колекция от джаз парчета, но и нов сингъл в началото на следващата година.
 
"Robbie е страшен суинг фен и вярва, че стила, в който изпълняваш псента и комуникираш с шеги с публиката, е директна препратка към великите Sinatra и Martin", коментира източник, близък до звездата. "Да е на сцената във Вегас всяка вечер, където тези изпълнители бяха крале, да пее същите песни, го вдъхнови да запише още един суинг албум. Вече е започнал да си прави списък с желаните песни."
 
Robbie, който вече издаде Swing When You're Winning (2001) и Swings Both Ways (2013) в същия жанр - има договор с Wynn Las Vegas до края на юли. При старта миналия месец той се обърна към публиката с думите "Не мога да си спомня кога за последен път участия са значели толкова много за мен. Има магия тук, нали?"

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020