Robbie Williams иска да запише още един суинг албум

Robbie Williams има желание да запише още един суинг албум след края на престоя си в Лас Вегас. Именно това е вдъхновило хитмейкъра да включи в програмата си кавъри на Dean Martin, Frank Sinatra и Sammy Davis Jr., и сега вече планира не само колекция от джаз парчета, но и нов сингъл в началото на следващата година.
 
"Robbie е страшен суинг фен и вярва, че стила, в който изпълняваш псента и комуникираш с шеги с публиката, е директна препратка към великите Sinatra и Martin", коментира източник, близък до звездата. "Да е на сцената във Вегас всяка вечер, където тези изпълнители бяха крале, да пее същите песни, го вдъхнови да запише още един суинг албум. Вече е започнал да си прави списък с желаните песни."
 
Robbie, който вече издаде Swing When You're Winning (2001) и Swings Both Ways (2013) в същия жанр - има договор с Wynn Las Vegas до края на юли. При старта миналия месец той се обърна към публиката с думите "Не мога да си спомня кога за последен път участия са значели толкова много за мен. Има магия тук, нали?"

Свързани новини

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019

Dian Solo ремиксира Robbie Williams

10.07.2019

Robbie Williams с нова филмова песен

20.02.2019

Инжекции с хормони за Robbie Williams

25.06.2018

Williams на откриването на световното

13.06.2018

Коментари