Телевизия ММ с първи тематичен уикенд след завръщането си

На 22 и 23 юни ефирът на първата музикална телевизия в България е посветен на един от топ фестивалите в Европа - EXIT, Нови Сад в съседна Сърбия. През двата дни на уикенда ще видите ексклузивни материали, предоставени от фестивала, интервюта със световни звезди, репортажи и концертни изпълнения и да спечелите покани за един от най-престижните музикални форуми в Европа.
 
Ще си припомним най-интересното от историята на фестивала от началото му през 2000, ще видим знаменателни изпълнения, всички те предоставени на MMTV ексклузивно за ефира на България. Част от имената са на световни музиканти, участвали на EXIT в периода между 2013-2018 като Liam Gallagher, Gorgon City, Hurts, John Newman, Emeli Sande, Suede, Snoop Dogg, Motorhead, Rag’n’Bone Man, Jax Jones, Dub X и мн.др., както и ще научите повече за най-интересните таланти в предстоящото издание през 2019.
 
Ще видите и интервютата на екипа на телевизията от миналогодишното издание на фестивала с Alice Merton, Asian Dub Foundation, Burak Yeter и др. EXIT Fest 2019 и MMTV дават шанс на четирима от вас да бъдат сред хилядите щастливи фенове пред десетките сцени на достолепната крепост Петроварадин в Нови Сад. Вижте как на facebook.com/MMTVMusic.
 
По време на уикенда с водещите DJ Павел Бочев, отговорник за денс и електронната музика, и Руми - за поп, рок и метъл сцената, ще надникнем отвъд сухата статистика на албуми, продажби и брой гледания в социалните мрежи,и ще ви разкажем за личностите, които създават съвременната световна музика и техните вдъхновяващи истории или любопитни факти.
 
Ще си припомните усещането да бъдете част от празника на музиката чрез любимите ви уикенди по телевизия ММ и да попивате информация и да се образовате, без дори да го осъзнавате! Зрителите на медията не са ограничени от време и пространство, за да гледат програмата на любимата музикална медия на модерните българи. MMTV е в интернет 24/7 на mmtvmusic.com на всички устройства и дори директно в браузъра на няколко марки смарт телевизори.
 
Остава по-малко от месец до началото на EXIT 2019 в Нови Сад, Сърбия и срещата ви с перфектната музикална селекция на организаторите, част от която са великаните от The Cure, младите надежди за нов разцвет на рок музиката Greta Van Fleet, любимият глас на Pantera и непоправим особняк Phil Anselmo с групата си The Illegals, добре позната ни в България като екс-вокал на супер успешните финландци от Nightwish и много любима Tarja Turunen, рап звездата Skepta и отличниците от денс, поп и електронната сцена Carl Cox, Tom Walker, Ameli Lens, Dimitri Vegas & The Mike, Dj Snake, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Solomun, The Chainsmokers и още много други популярни и нови изпълнители.
 
Имате още малко време, за да си направите чудесен подарък за лятото: билет за EXIT 2019 - най-якият и най-близкият до България музикален фестивал в Европа, в красивия Нови Сад на река Дунав. Може да закупите билети на exitfest.org или в мрежата на bilet.bg.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023