Brianna с ново парче, създадено по време на Sofia Songwriting Camp

Изпълнителката Brianna, която нашумя у нас с участието си в една от най-излъчваните песни в БГ ефира за 2016 г. – “The Violin Song” с Мотив от мистерията на българските гласове, представи новия си сингъл “Oh Ma Ma”.
 
 
Румънският #1 продуцент Monoir разбира за таланта на Brianna по време на музикален конкурс, който тя печели на 14-годишна възраст. През 2014 изпълнителката се присъединява към семейството на “Thrace Music” – музикалната компания, която продуцира първия й сингъл “All I Need”. Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции и Shazam. 
 
Brianna продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka - “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под #5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube. 
 
С парчето “Lost In Istanbul” Brianna се нарежда под #1 в класациите на Румъния, Турция, Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube.
 
Новият сингъл на талантливата 19-годишна изпълнителка, “Oh Ma Ma”, се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В едно от мобилните студиа в Боровец влизат Monoir, Елия от 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден.
 
“Sofia Songwriting Camp остави както много спомени и приятелства, така и уникални и истински песни.”, разказва Елия от 4Magic. “Още в първия ден на творческия лагер се случи магия - бях избрана да съм в отбор с Monoir, Inga и Jungleboi. Песента “Oh Ma Ma” е много ценна за мен, тъй като с нея се роди желанието ми да творя музика и да създавам нови  мелодии и песни. Изключително се радвам, че бях част от това малко, но голямо семейство. Създадохме тази песен с много обич и желаниe и се забавлявахме много!”
 
Режисьор на видеото към “Oh Ma Ma” е талантливият Silviu Mindroc. Кадрите са заснети в престижните филмови студиа Buftea Studios в Румъния.

Свързани новини

Започна Sofia Songwriting Camp 2021

05.10.2021

Sofia Songwriting Camp 2020 - наесен

24.03.2020

20 звездни хитмейкъри идват у нас

04.03.2020

Ева Пармакова - "Lipstick"

24.10.2019

Наша песен в албум на k-pop банда

18.09.2019