Броени дни остават до концерта на Bryan Adams в Пловдив

Броени часове остават до вълнуващото шоу на Bryan Adams, част от турнето "Shine a Light". Световната обиколка стартира по-рано тази година и до момента премина през най-големите арени в САЩ, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. За шоуто си в Пловдив на 14 ноември канадската звезда идва с екип над 50 човека и повече от 15 тира техника.
 
Bryan Adams ще пристигне в България в деня на концерта и ще се отправи директно към зала Колодрума в Пловдив, за да се подготви за предстоящото шоу. Музикантът идва със собствен екип готвачи, които се грижат за специалното му хранително меню. 
 
Bryan Adams е един от най-успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години. Турнето "Shine a Light" e посветено на последния едноименен четиринадесети студиен албум на звездата. Концертът на Bryan Adams ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум, така и най-обичаните му хитове през годините.
 
Входовете на зала Колодрума на 14 ноември ще бъдат отворени в 18:30ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител и Bryan Adams ще излезе на сцената в 20:00ч. 
 
Ограничено количество билети за концерта все още могат да бъдат закупени от касите на Многофункционална спортна зала Колодрума, Пловдив и Ивентим, както и онлайн на eventim.bg.

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017