Брайън Адамс събра музиката и фотографията в новия календар на Pirelli

Музиката е основният акцент в календара на гумите Pirelli за 2022 година.

След като предходната година култовото издание претърпя принудителна пауза, сега албумът излиза с фокус върху музиката и заснет от прочутия канадски рок музикант Брайън Адамс. Както е известно, певецът е също така талантлив фотограф, пред чийто обектив са заставали много звезди от ранга на Мик Джагър, Наоми Кембъл, кралица Елизабет втора и др. 

През годините по страниците на календара Pirelli също са били най-горещите топмодели и актриси, снимани съответно от най-големите имена във фотографията и модата, например Питър Линдберг, Карл Лагерфед и др. Тази година музиката е големият акцент, а изданието е озаглавено "On The Road". Концепцията на албума е да покаже един ден от живота на концертиращ музикант. Адамс представи и едноименната песен, която промотира изданието и ще бъде включена в предстоящия му албум "So Happy It Hurts".

"Аз съм на път от 45 години, животът на музиканта е пътища, пътуване, чакане в хотели и часове зад кулисите.", казва Адамс, който също е на снимка в календара. 

Корицата е на американската изпълнителка, композитор и продуцент Сейнт Винсент, която позира с перце за китара, залепено за езика ѝ. Следват фотографиите на Шер и Иги Поп в своите съблекални, певицата Рита Ора е във вана, а рапърката Saweetie бута огромна количка с багаж. Американската певица Дженифър Хъдсън е на парти в градина - виж всички снимки в галерията. 

Фотосесиите са правени в Лос Анджелис и Капри, като са използвани повече от 25 сета за целта. 

Свързани новини

Представени за всички музикални стилове

22.11.2023

Брайън Адамс у нас през декември

25.05.2023

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019