Брайън Адамс идва за нов концерт у нас през декември

Легендарният канадски рок изпълнител Брайън Адамс идва в България на 8 декември 2023 година, за да зарадва всички свои фенове с вълнуващ и незабравим концерт в зала “Арена София”. Събитието е част от световното му турне “So happy it hurts”.
 
Билетите за радостното събитие влизат в продажба на 26 май точно в 10 часа в мрежата на Ивентим в цялата страна. Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено именно в София.
 
 
Турнето носи името на 15-я му студиен албум “So happy it hurts”, издаден миналата година и номиниран за награда Грами. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти. Част от песните в него ще чуем на живо от сцената на зала “Арена София”.
 
 
 
Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които дуетната му песен с покойната Тина Търнър, “It`s only love”, “Everything I do”, “Have you ever really loved a woman”, “Cuts like a knife”, “Run to you” и още много други.
 
Носителят на множество отличия, сред които 3 номинации за “Оскар”, 5 номинации за “Златен глобус”, награда "Грами" и 20 награди “Джуно”, ще завладее сцената с енергичните си вокали и въздействащо сценично присъствие на 8 декември. Организатор на събитието е NUCOAST CONCERTS.
 

Свързани новини

Представени за всички музикални стилове

22.11.2023

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021