Tones And I с лирик видео към “Never Seen The Rain”

Tones And I сподели лирик видеото към песента “Never Seen The Rain”, част от дебютното ЕР The Kids Are Coming. 
 
 
Новото лирик видео следва скорошния анонс на Tones And I за провеждането на концерт на 28 януари в 170 Russel в Мелбърн в полза на пострадалите от австралийските горски пожари. Събитието, което напълно се разпродаде за 2 минути и събра над $ 50 000, ще дари всички приходи от продажбата от билетите на Австралийския Червен Кръст, Държавната пожарна служба във Виктория и на Пожарната служба в Нови Южен Уелс. 
 
Tones And I продължава да пренаписва историята в Австралия с хита “Dance Monkey”, който бързо надмина 1,5 милиарда глобални стрийма, заемайки #1 позиция в 20 държави по света, включително в Обединеното кралство, където Tones And I сега държи рекорда за най-дълго присъстващата на #1 позиция песен за всички времена от женски артист в Official Singles Chart. 
 
Родом от австралийския полуостров Mornington, изпълнителката Tones And I пътува до Byron Bay в началото на 2018 г., за да пробва шанса си, като прави изпълнения на улицата или в подлезите на метрото, за да събира пари. Още на първия ден тълпи от хора се изсипват на улицата. Тогава Tones напуска работата си и решава да направи Byron своя нов дом, където живее във ван за една година, усъвършенствайки писането на песни и уличното пеене всеки уикенд. Днес “Dance Monkey” е платинено сертифициран 7 пъти, Tones and I отведе вкъщи 4 големи награди от миналогодишните награди ARIA - за пробив, най-добра изпълнителка, най-добро поп изпълнение и най-добро независимо издание.

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова песен

08.02.2023

Новите албуми тази седмица

23.07.2021