Billie Eilish ще изпълнява водещата песен към новия филм за James Bond

Billie Eilish ще изпълнява водещата тема към 25-тия филм за James Bond – "No Time To Die". Филмът тръгва по кината през април 2020.
 
Номинираната за Грами 18-годишна мултиплатинена изпълнителка написва песента "No Time To Die" с по-големия си брат Finneas, който тази година също е номиниран в няколко категории на най-престижните световни музикални награди. Billie Eilish е най-младият артист в историята, който създава и записва музикална тема за James Bond. 
 
“Развълнувани сме да споделим, че Billie и Finneas създадоха невероятно силна и въздействаща песен за "No Time To Die", която да работи безупречно в емоционалната история на филма”, разказват Michael G. Wilson и Barbara Broccoli, продуценти на филма. 
 
Eilish споделя: “Откачено е да си част от това по какъвто и да е начин. Да имаш възможност да създадеш темата към филм, който е към толкова легендарна поредица, е несравнима чест. James Bond е една от най-яките филмови продукции, създавани някога. Още съм в шок.” Finneas добавя: “Цял живот сме мечтали да напишем водещата песен към филм за Bond. За мен няма по-емблематично обвързване на музика с кино. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в толкова легендарен филм.” 
 
“Имахме няколко избрани артисти, които записаха тема за James Bond. Аз съм голям фен на Billie и Finneas. Креативната им интегрираност и талант нямат еквивалент и нямам търпение публиката да чуе какво са ни подготвили – свежа нова перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред във времето.”, разказва създателят на филма Cary Joji Fukunaga.
 
В "No Time To Die", Bond оставя активната служба и се отдава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му се оказва кратко, когато старият му приятел Felix Leiter от ЦРУ се обръща към него с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, отвеждайки Bond по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

Свързани новини

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020

Billie Eilish представи "No Time To Die"

20.02.2020

Billie Eilish ще пее на Оскар-ите

30.01.2020

Billie Eilish с втори режисьорски опит

24.01.2020

Коментари