Модерно звучене и фънки елементи в "Колко малко" на Лина Никол

Малко преди Коледа, Лина Никол представя новата си песен "Колко малко", която загатва какво да очакваме и от предстоящия албум на талантливата изпълнителка.
 
 
Композицията и текстът към песента са дело на Лина Никол, а написването й се оказва процес, отнел повече от 3 години, признава певицата. Аранжиментът към песента е на продуцента Боян Ангелов, а клипът е дело на Васил Стефанов, отдавна наложил се като един от най-добрите режисьори в България, работил с Белослава, Михаела Филева, Ла Tи Да и др. 
 
"Отдавна исках да направя нещо бързо, което да накара хората да се раздвижат, но и да разберат, че има и такъв тип комерсиална музика, която не е точно по шаблон. Посланието на песента е насочено към всички нас, които все повече се откъсваме от реалността и изпускаме важни моменти, детайли, не живеем пълноценно и сме станали доста пасивни особено когато говорим за лични взаимоотношения. Виждам как се е променила комуникацията между хората, преградите са доста по-високи от преди и липсва една непринуденост и искреност.” – споделя Лина Никол за вдъхновението да напише "Колко малко".
 
В момента тече и усилена подготовка по албума на Лина Никол, в който взимат участие различни музиканти и продуценти. С една от композициите в албума - дуетната песен "All I Need” с известния американски соул изпълнител Frank McComb, през ноември 2018 год. Лина Никол получава покана и гостува в предаването "In session” (с водеща Natasha Watts) по BBC Radio.
 
Лина Никол участва и в проекта на д-р Милен Врабевски, който активно промотира последния си албум Sorcery Inside. През февруари 2020 на групата предстои Европейско турне заедно с легендарния барабанист на група ТОТО Саймън Филипс и вокалиста на група Rainbow Рони Ромеро.

Свързани новини

P.I.F. откриват Acoustic Live Sessions

08.06.2022

Лина Никол пуска дебютния си албум

28.09.2021