P.I.F. откриват Acoustic Live Sessions в Joy Station

Joy Station стартира бутикова поредица от концерти Acoustic Live Sessions, в която срещите между публика и артист ще бъдат в градината, под открито небе. 
 
Acoustic Live Sessions започва с група P.I.F. на 9 юни"Този клуб е важен за групата, защото е създаден с философията за рокендрол и в екипа му има съмишленици на P.I.F., близки хора, които са били и ще бъдат част от историята и светоусещането ни. Благодарение на Joy Station точно преди година пазарен факт стана новия ни албум P.I.F. 6 - последният с гласа на Димо.", споделя китаристът Иван Велков.
 
Гост вокалисти в специалния лайв на P.I.F. ще бъдат Ерсин Мустафов (Jeremy?) и Владимир Михайлов. Сетлисът ще включва обичани песни като "Приказка", "Цялото небе" и "Невидимо дете". "Няма нищо по-яко от интимния звук на акустичната китара под открито небе в късна лятна вечер, а вярвам, че така ще сме по-близо и до Димо.", казва Велков. 
 
 
Acoustic Live Sessions продължава със силно женско присъствие. На 17 юни една от най-горещите млади изпълнителки на родната сцена - Лина Никол, ще поднесе сърцат микс от соул и арендби в компанията на Александър Васев (пиано), Радослав Славчев - Riverman (бас), и Деян Илиев (барабани).
 
На 24 юни усещане за морско безвремие в градината на Joy Station ще създаде Елена Сиракова – момичето, чиито глас моментално извиква асоциации с плаж, лекота в душата, и всичко това овкусено със свежи праскови и чаша студено розе. В акустичната си среща с феновете Елена ще бъде бъде подкрепена от Момчил Косев (китара) и Юлиан Янев (пиано). Сетлистът ще включва авторски и вече любими на публиката парчета като "Достатъчно добра", "Толкова студен", "Поне за миг" и др. 
 
 
Билети за концертите в поредицата Joy Station Acoustic Live Sessions се продават на касите на Фантастико, в мрежите на Eventim, URBO, Ticketportal и на място в Joy Station. При лошо време събитията ще се проведат на закритата тераса на клуба.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Емоционални концерти по празниците

15.12.2022

P.I.F. с нов концерт

20.10.2022


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0