James Blunt разкри новия сингъл "Halfway" с Ward Thomas

Преди скоро започващото турне във Великобритания, James Blunt разкри изненадваща нова версия на следващия си сингъл "Halfway", който сега е в дует с кънтри дуото Ward Thomas (на снимката). Оригиналната соло версия присъства в най-новия албум на James, намиращ се в топ 3 във Великобритания - Once Upon A Mind. James ще започне великобританското си турне с Ward Thomas този месец, което включва шоу в Royal Albert Hall на 7 април. 
 
 
Вокалната линия на James красиво се преплита с хармонията от Ward Thomas в "Halfway". Говорейки за сингъла, James казва: "Първоначално написах "Halfway" като соло изпълнение и оригиналната версия, която се намира в албума ми, е само с моите вокали. Но след като записахме трака, бе очевидно, че на тази песен й е писано да бъде дуетна. Защото тракът има истинско Americana усещане и веднага разбрах, че имам нужда от най-добрите кънтри изпълнители, които мога да намеря. Не се наложи да търся по-далеч от Ward Thomas, които наистина правят силно представяне като дует".
 
James стартира турнето с подкрепата на Ward Thomas на 14 февруари в Бирмингам и завършва в лондонската зала Royal Albert Hall.

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

31.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Нов сингъл и албум от британеца

04.08.2023

Джеймс Блънт с космична нова песен

14.09.2021

James Blunt пуска албум Greatest Hits

19.07.2021