Новият албум на Justin Bieber описва живота му в последните години

Носителят на Грами, световната супер звезда Justin Bieber представи петия си студиен албум Changes, определян като футуристичен R&B/поп с трап-соул елементи и нови вокални композиции. 
 
В синхрон с премиерата на документалната поредица на YouTube, "Justin Bieber: Seasons", Justin Bieber отново се качи на вълната на популярността и започна да доминира чартовете. Той се записа в световната радио история на всички времена, когато новият му сингъл "Yummy" регистрира най-голям брой включвания на трак на артист в плейлисти в дебютната си седмица. Към днешна дата сингълът е стриймван над 300 млн. пъти в световен мащаб.
 
В годините на кариерата си, Bieber е постигнал над 50 млрд. стрийма на песните си и над 60 млн. продадени копия от албумите си глобално. Удостоеният с Грами албум на Justin от 2015, Purpose, е продаден в над 21 млн. копия в цял свят.
 
Турнето Purpose Tour регистрира 64 разпродадени дати в САЩ и 52 дати в други страни и вълнува феновете с динамичните, спиращи дъха лайв изпълнения на Justin.
 
Малко преди премиерата на Changes представи и съвместното си парче с рапъра Quavo, "Intentions", което е придружено от оригинално видео със социално послание. Видеото излезе в 2 версии – дълга и кратка.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021