Михаела Филева представи нов сингъл с участието на NDOE

Михаела Филева засне първия си сингъл за 2020 в родния й град Велико Търново. “На другия край на света” е колаборация между красивата изпълнителка и рапъра NDOE. Само за дни песента събра над 100 000 гледания в YouTube и хиляди положителни коментари. 
 
 
“На другия край на света” е едно красиво обяснение в любов. Михаела Филева и NDOE, които са автори на текста, споделят, че разстоянието няма значение, когато любимият човек те чака у дома. Музиката е на Владимир Ампов-Графа, с участието на NDOE, а аранжиментът - на Графа, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на клипа са на режисьорът Бойко Щонов. Локацията на видеото е много символична и за двамата изпълнители. Освен роден на Михаела, Велико Търново е градът, в който NDOE завършва висшето си образование.
 
Заедно с новината за новата песен на певицата дойде и тази за предстоящия й концерт в София. На 11 април ще се състои първият лайв на Михаела Филева в столичния клуб “Терминал 1”, популярен сред меломаните като мястото, на което се случват едни от най-запомнящите се концерти. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на eventim.
 
От музикалната компания продуцент на Михаела Филева - Монте Мюзик, обявиха още една дългоочаквана новина - певицата вече работи върху третия си албум, които се очаква да се появи до месеци.  

Свързани новини

Ново от Михаела Филева

14.06.2024

Ново от Михаела Филева

10.06.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023