Billie Eilish представи "No Time To Die" от новия филм за James Bond

Носителката на 5 награди Grammy, новата музикална сензация Billie Eilish представя водещата песен към новия филм за James Bond - "No Time To Die". Музикален продуцент на песента е братът на Billie, също носител на Grammy, Finneas, заедно със Stephen Lipson, с оркестрален аранжимент на Hans Zimmer и Matt Dunkley, и китарна линия от Johnny Marr. "No Time To Die" излиза преди световната премиера на филма, който тръгва в кината през април. 
 
 
18-годишната Eilish официално е най-младият артист в историята, който създава и записва песен за James Bond. Тя изпълни "No Time To Die" за първи път на живо, акомпанирана от Finneas и специалните гости Hans Zimmer и Johnny Marr, на церемонията по връчване на престижните музикални награди BRIT в Лондон. 
 
Eilish споделя: "Лудо е да участваш в това по какъвто и да било начин. Да имаш възможност да създадеш музикалната тема към филм, който е такава легендарна поредица, е огромна чест. James Bond е един от най-яките филми, създавани някога. Още съм в шок." Finneas добавя: "Да сме замесени в песен за филм на Bond е нещо, за което сме мечтали през целия си живот. Няма по-емблематична комбинация от музика и кино от "Goldfinger" и "Live and Let Die". Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в тази легенда, наречена 007."
 
През изминалия месец Billie Eilish влезе в историята на най-престижните световни музикални награди Grammy като най-младия артист със статуетки в 4 водещи категории – Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър вокален албум. Нейният брат и сътрудник Finneas отнесе вкъщи още 2 награди Grammy за Продуцент на годината, некласически и Най-добра продукция на албум, некласически. 
 
В неделя двамата блеснаха с емоционално изпълнение на вечния хит на The Beatles, "Yesterday", на сцената на 92рите награди Оскар. 

Свързани новини

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

Виж петте песни номинирани за Оскар

09.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022