Feder се завърна с нов сингъл - "That Girl"

Впускайки се в 2020 с горещия сингъл "That Girl", Feder - продуцент, който все още има намерение да проправя своя път през множеството стилове на електронната музика и да си колаборира с някои от най-вълнуващите артисти, е готов да се наслади на най-добрите си предстоящи години.
 
 
С 2 платинени сингъла, 1 диаментен сингъл, престижни NRJ награди и ремикси на висотата на David Guetta и Rudimental, както и присъствие в 50-те най-тагвани тракове в историята на Shazam, Feder е едно от най-важните имена в съвременната денс музика. 
 
В ранната 2015, издаването на "Goodbye" промени всичко за Feder. Сингълът стана платинен и веднага зае топ местата на класациите в 28 държави, приземявайки се на #1 в Spotify Viral Chart и #1 в Shazam за седем последователни седмици. Широко признат за един от рекордите на 2015, тракът донесе номинация на Feder за наградата DJ на годината за първи път на NRJ Music Awards във Франция.
 
Официални ремикси на висотата на David Guetta и Rudimental последваха много скоро, както и турне, на което Feder е изпълнявал в едни от най-големите клубове и фестивали на света, включително Tomorrowland в Белгия и клубове като Pacha and Ushuaia в Ibiza. Следващите му два сингъла "Blind" ft. Emmi от 2015 и "Lordly" ft. Alex Aoino от 2016 също помогнаха на Feder да си осигури над 250 милиона стрийма за първите си три официални издания – забележителна и поразителна статистика за онова време.
 
Още сингли последваха през следващите две години, включително забележителните "Back For More" ft. Daecom и "Control" от 2018 – колаборация с американския рапър Bryce Vine и базирания в Лондон изпълнител и автор на песни Dan Caplen, който е участвал в писането и се появи в глобалния хит на Rudimental "These Days" с Jess Glynne и Macklemore.

Свързани новини

Топ 3 на новата музика тази седмица

18.02.2022

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020