Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

Широко признатият френски хаус DJ/продуцент Feder анонсира най-новия си трак "Cosa Fai".
 
 
Feder е едно от най-важните имена в съвременната денс музика. В ранната 2015, издаването на "Goodbye" промени всичко за Feder. Сингълът стана платинен и веднага зае топ местата на класациите в 28 държави. 
 
Официални ремикси на висотата на David Guetta и Rudimental последваха много скоро, както и турне, което на което Feder е изпълнявал в едни от най-големите клубове и фестивали на света, включително Tomorrowland в Белгия и клубове като Pacha и Ushuaia в Ibiza. Следващите му два сингъла "Blind" ft. Emmi от 2015 и "Lordly" ft. Alex Aoino от 2016 също помогнаха на Feder да си осигури над 250 милиона стрийма за първите си три официални издания – поразителна статистика за онова време.
 
Още сингли последваха през следващите две години, включително забележителните "Back For More" ft. Daecom и "Control" от 2018 – колаборация с американския рапър Bryce Vine и базирания в Лондон изпълнител и автор на песни Dan Caplen, който е участвал в писането и се появи в глобалния хит на Rudimental "These Days" с Jess Glynne и Macklemore.
 
Feder продължава да затвърждава мястото си в денс музиката днес и да показва възможностите си и през 2020, като през февруари издаде горещия трак "That Girl", а издаването на италиано-английския трак "Cosa Fai" е категорично завръщане към дийп хаус корените му.

Свързани новини

Feder се завърна с нов сингъл

28.02.2020