Christina Aguilera изпълнява “Loyal Brave True” и новата версия на “Reflection” в саундтрака към “Мулан”

Мултиплатинената изпълнителка и носител на редица награди, световната супер звезда и автор на песни, Christina Aguilera, изпълнява водещите музикални теми “Loyal Brave True” и “Reflection (2020)” от новия филм на Disney – “Мулан”. 
 
 
Aвтори на “Loyal Brave True” са Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan и Billy Crabtree, а музикален продуцент на проекта е Jamie Hartman. Двете песни звучат, както във филма, така и в саундтрака към него, композиран и дирижиран от високопризнатия създател на музика за филми и игри Harry Gregson-Williams. Филмът тръгва в кината на 27-ми март, заедно с премиерата на саундтрака.
 
“Christina е един от най-великите гласове на всички времена. Оригиналното й изпълнение на песента “Reflection” от анимираната версия на филма, когато тя е само на 16 г. и все още неизвестна, заема своето заслужено място в историята на световната музика и е основополагащо за несравнимата й кариера, която идва не след дълго”, коментира Mitchell Leib, президентът на “Музика & Саундтраци” в Walt Disney Studios.
 
 
“Филмът “Мулан” и песента “Reflection” съвпадат с първата ми звукозаписна сделка в живота. Вълнуващо е да се върна към толкова невероятен филм, пълен с мощ и смисъл, и този смисъл устоява във времето: да останеш верен на себе си, да бъдеш този, който си и да учиш другите как да бъдат безстрашни. Новата песен “Loyal Brave True” пресъздава финият баланс между уязвимост и сила”, казва Christina Aguilera.
 
Новата версия на “Reflection” е продуцирана от Gregson-Williams. Оригиналът от 1998 е написан от David Zippel и Matthew Wilder. Музикалните видеа към двете песни, с участието на Aguilera, ще бъдат режисирани от режисьора на филма Niki Caro (“The Zookeeper’s Wife”, “McFarland, USA”) и ще излязат малко по-късно този месец.
 
Световнопризнатият режисьор Ники Каро връща към нов живот епичната история на Дисни за легендарния войн на Китай - Мулан. В нея безстрашна млада жена рискува всичко от любов към семейството и страната си, за да стане един от най-великите войни, които Китай е познавал. Когато императорът на Китай издава указ, който гласи, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в имперската армия, за да защитава страната от нашествията на севера, Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, решава да заеме мястото на болния си баща. Маскирана като мъж на име Хуа Джун, тя изучава всяка част от пътя на истинските войни и впряга цялата си вътрешна сила, за да разгърне пълния си потенциал. Това е епично пътешествие, което ще я превърне в легендарен войн и ще й спечели уважението на цялата нация и гордостта на баща й. В “Мулан” участва международен актьорски състав, който включва Лиу Ифей като Мулан, Дони Йен като командира Тунг, Джейсън Скот Лий в ролята на Бьори Кан и др. Режисьор на филма е Ники Каро, а сценаристи на Мулан са Рик Джафа и Аманда Силвър; Елизабет Мартин и Лорън Хайнек. Филмът е базиран на поемата “Баладата за Мулан”.

Свързани новини

Кристина Агилера с латино албум

01.06.2022

Пет горещи музикални премиери

21.01.2022

10 култови песни и успешните им кавъри

23.08.2021

Christina Aguilera - "Haunted Heart"

27.09.2019

Christina Aguilera с нов албум

20.06.2018