Tones And I разкри два нови сингъла - "Bad Child" и "Can’t Be Happy All The Time"

Tones And I разкри двата чисто нови сингъла - "Bad Child" и "Can’t Be Happy All The Time". ""Can’t Be Happy All The Time" е песен за битките с толкова бързото добиване на слава и справянето с драматичните промени в начина на живот – доброто и лошото идват с това", обясни Tones And I. 
 
 
За "Bad Child" тя отбелязва: "Винаги съм искала да напиша песен от мястото на някой друг; да пиша от негова гледна точка. "Bad Child" е първият път, в който направих това. Вижда се как животът се променя през очите на някой друг", и добавя: "Тези са първите от редица песни, които ще издам тази година, и съм нетърпелива да споделя още от тях".
 
 
Наскоро Tones And I завърши първата част от напълно разпродаденото си турне в Северна Америка и в момента пътува в Европа. Напълно разпродаденото пътешествие, което снощи се отби в Берлин, ще продължи в Дания, Швеция, Швейцария, Норвегия, Полша, Чехия, Австрия и Франция, преди да се завърне към Щатите през април. Втората част от северноамериканското турне ще включи спирки в Милуоки, Минеаполис, Филаделфия и Торонто, както и две вечери в Ню Йорк Сити.

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова песен

08.02.2023

Новите албуми тази седмица

23.07.2021