John Legend обединява фенове от цял свят в новото си видео към "Bigger Love"

John Legend отново подари надежда и любов на всичките си почитатели, с радостна новина за предстоящ албум на 19 юни - Bigger Love. Заедно с това, изпълнителят издаде и официалното видео към най-новия си позитивен химн, носещ името на албума. 
 
 
"Това видео бе създадено, за да отпразнува споделената любов, вяра и сила на хората, дори и когато са разделени", споделя Legend. "Всички използваме технологията, за да останем свързани и да открием креативни начини да се справим със ситуацията. Затова искахме видеото да бъде огромна музикална прегръдка за хората по цял свят, които успяват да останат свързани със семействата си, помагат на съседите и си оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме", допълва той.
 
За да станат част от музикалното видео, фенове на Legend от цял свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които показват как остават свързани с близките си – чрез лични съобщения, обаждания и видеа в социалните мрежи. Освен тях, в клипа влиза и семейството на John.
 
Изпълнителен продуцент на албума е носителят на "Грами" Raphael Saadiq.

Свързани новини

Джон Леджънд с нов двоен албум

14.09.2022

John Legend подарява любов в нов албум

22.06.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Гледай онлайн звездни концерти

20.03.2020

Коледа идва по-рано с John Legend

23.10.2018