Зарибяващ афробийт и впечатляващ клип на новото парче на NDOE "Тялото"

NDOE се завръща с последното си парче и видео – "Тялото". Зарибяващият афробийт звук към парчето е на muhaill, с когото NDOE работи за жълтия си албум Хиляди белези, а сега разчупва стереотипите и показва, че в България има място за африкански и карибски ритми. Текстът към "Тялото" е на NDOE и описва благоговението му пред изящните женски форми. Финалният саунд е направен от Algoriddim, отговорен и за звука на "Белезите". 
 
 
Режисьор на клипа е Тишо Златев, който преди година засне красивия и романтичен "Само за мен", оператор е младият талант Ангел Юруков-Ачо. В ролята на събирателния образ на по-красивата част от човечеството е хипнотизиращата Стефани Обадяру, която показва красота, изящество, екзотика и осанка на супермодел.
 
NDOE споделя, че афробийт звученето му е много присърце. Dancehall-a му е в кръвта, но когато преди няколко години се зарибява по африканските ритми от Гана и Нигерия или т.нар. азонто, усеща, че много му приляга. В момента NDOE довършва новия си албум Второ действие, а за феновете NDOE пусна едноминутни откъси от всяко парче в инстаграм профила си. 
 
"Второ действие ще е също толкова изцъкан, пипнат, помислен и изживян като предния, без да е толкова дарк. Настроението ще е приповдигнато, което съвсем не значи, че няма да задава въпроси, да търси отговори и да замисля. Напротив - ще има за всеки по нещо, за всяко настроение и за всяко ухо, стига да е готово за нещо наистина качествено, за дълги рипийти и много мазен бас",  казва самият той.

Свързани новини

Михаела Филева представи нов сингъл

20.02.2020

Графа и NDOE - "CA$H"

13.05.2019