David Guetta & Morten издадоха съвместен мини албум - "New Rave"

След първата си колаборация партньорството на David Guetta и Morten даде началото на редица съвместни продукции, които пожънаха огромен успех на сцената на електронната денс музика и отвъд. С повече от 110 милиона комбинирани стрийма досега, двойката разкри и новия кратък албум от 4 трака "New Rave".
 
 
Иновативните записи на David Guetta и Morten отразяват визията им за бъдещето на електронната денс музика и са вдъхновени от желанието да обединят основното и ъндърграунд звучене. Проектът им със заглавие "Future Rave" помете индустрията, получавайки похвали от DJ-и и фенове. Трак след трак, шумът около изданията им стана все по-голям и по-вълнуващ всеки път и тази енергия доведе до новото ЕР.  
 
"Преди година започнах да правя музика с моя приятел Morten", казва David Guetta. "Почувствах, че има избор между ъндърграунда, който беше готин, но може би е по-скоро подходящ за клубове, отколкото за фестивали, или edm (електронна денс музика), който все още разбиваше дансинга, но звучеше по същия начин през последните 4 години и вече не беше достатъчно. Искахме да правим музика, която да бъде секси, да има готиния фактор на техно, енергията на edm и защо не емоцията на транс музиката. Искахме да правим качествена денс музика с никакви компромиси и да отдадем много внимание на намирането на ново звучене. Искахме да направим музика, която хората не са чували преди. Почти една година по-късно и много продуценти започнаха да правят музика в същия стил, нашата музика се превърна в движение и DJ-те я наричат future rave."
 
Състоящ се от четирите нови трака "Kill Me Slow", "Nothing", "Bombardment" и "Odyssey", краткият албум продължава характерното им звучене, което е вдъхновено от техно, малко тъмно, но с огромен звуков обхват. Респектираните им колекции включват "Never Be Alone feat Aloe Blacc", "Make It To Heaven" с Raye, ремикса в почит към Aviici "Heaven" и "Detroit 3 AM".

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021