Финалът на A to JazZ Concerts предстои този петък

В петък, на 24 юли, предстои последният концерт от 7-те специални събития, които тази година замениха мащабния фестивал A to JazZ, традиционно провеждащ се през месец юли в столицата вече цяло десетилетие. Хилда Казасян ще зарадва публиката с едно невероятно шоу, представено в компанията на великолепни музиканти. Началото е в 20 ч., а мястото на вълнуващата среща е лятната сцена на НДК – "Платформа А6", която е съобразена с всички предпазни мерки.
 
Екипът на A to JazZ обедини усилия със Столична община и Национален дворец на културата в желанието си да подкрепи артистите в настоящата извънредна и нелека ситуация. Капацитетът на концертите е ограничен, а всеки закупен билет е пряка подкрепа както за бъдещето на самия фестивал A to JazZ, който тази година понесе сериозен удар, така и за музикантите, чиято работа е силно ощетена през последните месеци. Пропуските са в продажба в EpayGo, a програмата носи незабравими споделени мигове.
 
Ето и какво споделя самата Хилда Казасян: "Успехът, който предизвика нашата концертана програма "ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО", включваща най-известната и обичана стара, българска филмова музика, признавам си, изненада и мен самата. Давам си сметка, че това е едно национално богатство и чувството за отговорност, което този успех пробуди в мен, ме накара да направя така, че тази програма да не бъде просто фантастична, а да стане съвършена. Мисля, че тази музика и публиката заслужава това. Именно затова помолих изключителните Христо Йоцов и Живко Петров да създадат един изцяло нов музикален проект, като включат към нашата камерна формация Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, както и специалните гости Теодосий Спасов, Васил Петров и фантастичните музиканти от Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов. С тях продължава нашето пътешествие във времето, със спирка на A to JazZ Concerts на лятната сцена на НДК – "Платформа А6", на 24 юли от 20:00 ч. Развълнувана чакам тази срещa! Бъдете там!".
 
София е джаз, а радостта е споделена. Подкрепете българската музика, забавлявайте се с A to JazZ Concerts!
 
Събитията от A to JazZ Concerts са част от Културния календар на Столична община, билетите са са достъпни тук. За повече информация следете сайта atojazz.bg и официалната фейсбук страница на A to JazZ Festival.

Свързани новини

A to Jazz оглася София този уикенд

05.07.2023

A to JazZ обяви програмата си

01.06.2023

A to JazZ обяви още изпълнители

13.05.2022

Легендата Джон Маклафлин на A to JazZ

04.05.2022

Започва вторият уикенд от A to JazZ

10.07.2020