Лиъм Галахър с ново видео на коледната си класика "All You're Dreaming Of"

Коледната класика "All You’re Dreaming Of" на Лиъм Галахър (Liam Gallagher) се сдоби с нов видеоклип, дело на режисьора на хитовия сериал "Peaky Blinders" - Антъни Бърн (Anthony Byrne). 
 
Клипът всъщност е втората колаборация между двамата след трогателното видео към "One Of Us".
 
Песента вече тръгна да катери класациите в навечерието на Коледа. Обявена като Record of the Week на Radio 2 и добавена в дневната плейлиста на Radio X, песента веднага удари Top 40 на официалната класация за сингли на Острова.
 
Заснето в снежна и безвременна обстановка, образът на черно-бялото видео - от духов оркестър до снежния пейзаж навън - улавя атмосферата на празничния сезон, но на фона на носталгичното изпълнение на Лиъм, което прави емоцията в песента сама да говори.
 
Финалният кадър се фокусира върху надписа на прозореца “THIS IS NOT HERE”. Това е лека референция към "Imagine" на Джон Ленън - видео, което включва същата тази фраза и е оригиналното заглавие на арт шоуто на съпругата му Йоко Оно от 1971 г. 
 
Лиъм описва видеото към "All You're Dreaming Of" като "Imagine" среща  "It's A Wonderful Life’". 
 
Вече налична дигитално, "All You’re Dreaming Of" ще излезе и на плоча на 18 декември. 
 
Чистите приходи от всяко теглене и всеки стрийм ще отидат за благотворителната организация Action For Children, от деня на излизането на песента до 31 декември 2020.
 

Свързани новини

Лиъм Галахър с нов миниалбум

02.08.2022

Лиъм Галахър с два нови албума

01.06.2022

Лиъм Галахър пусна ново парче

06.04.2022

Лиъм Галахър сподели нова песен

07.02.2022