Тейлър Суифт изненадващо пуска втори албум за една година

Най-успешната музикална звезда до 30 - Тейлър Суифт (Taylor Swift) - изненадващо публикува 2-ри албум за 2020.
 
Записът носи заглавието "evermore", а изпълнителката шеговито го нарича “сестра” на номинирания за ГРАМИ #1 албум “folklore”, който излезе през август.
 
Стандартната версия на албума съдържа 15 песни, а делукс изданието – 17. Звездни гости в него са Bon Iver, The National и Haim. 
 
 
Пилотният сингъл от “evermore” е песента “willow”, придружена от приказно музикално видео, което за 4 часа е гледано близо 2 млн. пъти.
 
Новият албум е записан тайно по време на първата изолация заради пандемията от COVID-19 успоредно със звукозаписните сесии на “folklore”.
 
Суифт споделя: “Да си кажем честно, не можехме да спрем да пишем песни. За да съм малко по-поетична, чувството е като да си на края на фолклорна гора, изправен пред избора: да се обърнеш и да се върнеш назад, или да продължиш напред през гората на тази музика. Избрахме да навлезем още по-дълбоко в нея. Не съм го правила никога преди. В миналото винаги третирах албумите като еднократен проект и веднага след премиерата на даден албум започвах да планирам следващия. Нещата се промениха с “folklore”. Докато го правехме усещах, че повече се връщам, отколкото да тръгвам. Обикнах бягството от реалността, което дойде с въображаемите/ невъображаеми приказки. Обикнах начина, по който приветствахте мечтите и трагедиите и епичните истории за любовта, загубени и намерени във вашия живот. И продължих да пиша за тях.”
 
Bon Iver отново гостува в една от песните, друга е с участието на бандата The National, а трета - с поп-рок триото Haim.
 
Певицата е и режисьор на видеото към песента “willow”, с което продължава поредицата от самостоятелно режисирани видеоклипове след Lover, The Man и Cardigan.
 

Свързани новини

Бионсе заблестя в Лондон

04.12.2023

Виж по-интересните моменти на АМА's 2022

21.11.2022

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022