The Weeknd показа видеото към "Save Your Tears"

2020 беше изключително успешна за The Weeknd - смазващият му хит "Blinding Lights" оглави обобщаващото издание на най-престижната класация на Billboard - Hot 100 за най-добрите сингли на годината, той няма намерение да намали споростта през 2021.
 
Sега звездата сподели кинематографичното видео към песента “Save Your Tears”, в което изпълнява песента си пред маскирана аудитория - но, както винаги в клиповете му, нещата не са такива, каквито изглеждат, затова гледайте внимателно.
 
 
Интересното е, че въпреки безспорните му успехи из всички чартове, той не беше номиниран за предстоящите награди Grammy. Нещо, което не понесе леко и гневно написа в туитър: "Наградите Grammy си остават корумпирани. Дължите прозрачност на мен, феновете ми и цялата индустрия".
 
Но едва ли ще страда дълго за това - той ще бъде основният изпълнител на полувремето на Супербоул - финалите по американски футбол, чийто концерт между частите на мача е най-гледаното шоу на годината, с аудитория от стотици милиони, и най-желан ангажимент за всяка звезда.

Свързани новини

The Weeknd запя на испански

06.11.2020

The Weeknd пусна ново ЕР

03.04.2018

Coachella: Beyoncé, Eminem и The Weeknd

08.01.2018

Selena Gomez и The Weeknd се разделиха

01.11.2017

The Weeknd иска деца от Selena Gomez

09.08.2017