Виж уникалното светлинно шоу на David Guetta в Лувъра

David Guetta направи огромно артистично изявление на Нова година с изпълнение в една от най-емблематичните локации на Париж: Musée du Louvre. Шоуто се яви трето издание на сериите United At Home, чиято цел е обединяване на феновете по света за събиране на средства за тези в нужда и беше гледано повече от 16 милиона пъти.
 
 
Впечатляващите  DJ сет и светлинно шоу (включително 450 осветени места и 2 дрона) показаха Лувъра в невероятен нов свят и очароваха зрителите навсякъде по света, от Австралия до Бразилия, от Германия до Русия, подчертавайки музея по уникален фестивален и магичен начин. 
 
“След една трудна година не мога да искам по-специален начин да приветстваме 2021“, казва David Guetta. “Целият свят се възхищава на Лувъра и възможността да го направим наш собствен за това шоу беше огромна чест. Благодаря на всички, които се присъединиха и  дариха и ако още не сте, все още може да видите шоуто и да го направите. Големи благодарности на Лувъра, че ние прие и се надяваме 2021 да обещае позитивна промяна на културната индустрия и скоро вратите да се отворят отново“.  
 
“Радвам се на огромния успех на благотворителния новогодишен концерт на David Guettat”, казва Jean-Luc Martinez, президент-директор на Музея. “Тази зрелищна, щедра и популярна инициатива позволи на милиони във Франция и по света да отпразнуват пристигането на 2021 с Лувъра от вкъщи, до момента, в който да можем отново да посрещнем посетители в музея лично. Щастлив съм, че това място, което се превърна в неразделна част от френската история в осем века, продължава да вдъхновява някои от най-добрите съвременни артисти от всички сектори на креативните изкуства. Както много други, и аз бях запленен от признателността на David Guetta към Лувъра, неговите колекции и архитектура, особено Пирамидата. Бих искал да благодаря на всички, които участваха в това благотворително набиране на средства и специално на индивидуалните дарители. Също така бих искал да се възползвам от тази възможност да разгърнем най-добри пожелания за новата година от целия екип на музея“. 
 
Лайвстримът в Париж беше в полза на UNICEF, Les Restos du Coeur - една от най-големите френски благотворителни организации, дистрибутираща пакетирана и топла храна на нуждаещите се и Лувъра, един от най-големите световни музеи. 

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021