Рут Колева смая с глас и присъствие Lady Gaga

За таланта и работата на артистите съществуват най-различни признания - от наградите и призовете, връчвани на бляскави церемонии, до одобрението и похвалаите от страна на критиката, намерили място на страниците на престижни издания, пише dir.bg. Но комплиментите, изречени от техните успешни и уважавани колеги, превърнали се в истинска емблема на шоубизнеса, винаги са се считали за едно от най-големите ласкателства, които могат да получат.
 
Точно като това, което носителката на "Оскар" Lady Gaga е произнесла по адрес на 30-годишната Рут Колева. Звездата останала впечатлена от гласовите способности на българката, след като преди време нейният баща - Joe Germanotta, ѝ пуснал клип с изпълнение на нашенката. "Уау! Невероятно", възкликнала тя след края на видеото.
 
 
Самата Рут прекара последната година, поставила човечеството пред едно от най-трудните изпитания в неговата история, на територията на Съединените щати, където гради кариера. Изпълнителката на "Светлата страна" сподели, че е щастлива дори единствено от факта, че прочутата блондинка я е чула, тъй като Колева открито заявява, че е неин почитател.
 
Рут редовно е радвала с музиката си клиентите на ресторанта "Joanne Trattoria", който се нареди в списъка с най-популярните и авторитетни места за хранене в Ню Йорк още с откриването си през 2012, а една от причините за това е, че е собственост на Lady Gaga и нейното семейство. Заведението, разположено в Манхатън, носи името на покойната леля Stefani, прославила се с ексцентричния си сценичен псевдоним, която е починала 12 г. преди раждането на певицата.
 
Колева разказва, че Joe лично се е свързал с нея, след като е гледал концерта ѝ със Софийската филхармония в интернет. По нейни думи той ѝ е писал, възхитен от начина, по който тя усеща и преживява музиката. Не след дълго ѝ е предложил място в шоу-програмата на ресторанта, заедно с номинирания за "Грами" басист Петър Славов и китариста 
Marcio Philomena, които са завършили колежа "Бъркли" в Бостън, щата Масачузетс.
 
Може да се каже, че Рут се радва на популярност зад Океана, особено след като последното ѝ парче се тръгна по телевизия MTV още преди официалната си премиера.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за Рут Колева

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Интересни събития около Рут Колева

29.03.2023

Ново от Рут Колева: "Energy"

28.02.2023