Моделът Емили Ратайковски роди бебе и написа книга

Моделът Емили Ратайковски роди момченце. Красавицата пусна почти еротична снимка в Instagram, на която се вижда как кърми новороденото си бебе. 

Детето носи името Силвестър Аполо Беър (Sylvester Apollo Bear). Той е плод на любовта на манекенката с филмовия продуцент Себастиан Беър Макклард.

"Слай се роди на 8 март в най-сюрреалистичната, красива и изпълнена с любов сутрин в живота ми", пише в поста си красавицата, която през цялата си бременност активно присъстваше в социалната мрежа в обичайното си оскъдно облекло, а понякога дори без него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

На един такъв кадър моделът се пусна от огледалото в собствената си баня, в напреднала бременност и без никакви дрехи. "Понякога се чувствам като Мечо Пух в човешка форма, понякога се чувствам като богиня на плодородието със сочен задник" - написа Ратайковски под снимката, като уточнява, че до раждането остава съвсем малко време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

Няма спор, че красавицата и като бременна и като млада майка изглежда все така секси. Не е случайно, че последователите й в  Instagram са над 27 милиона човека.

През последните дни на бременноста си Ратайковски обяви и раждането на своята първа книга "Моето тяло", публикувана от издателство "Metropolitan Books".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

"Това е дълбоко изследване на феминизма, сексуалността, силата и отношението на мъжете към жените. Есетата описват моменти от живота на Емили, докато в същото време анализират сивата зона между съгласието и злоупотребата в модната и филмова индустрия", пише в описанието на книгата. Изданието може да бъде открито онлайн. 

Свързани новини