Стругаре, Анимационерите, Phuture Shock и много още на първото издание на Sofia Live Festival

Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Първото издание на фестивала за градска култура и музика ще се проведе на  18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 г., на Колодрума в Борисовата градина, съобщиха организаторите на събитието. 
 
Във време, в което повече от всякога се нуждаем от позитивни емоции, вълнуващи изживявания, среща с приятели и музика на живо, Sofia Live Festival дава заявка да бъде тази "свежа глътка въздух", за която всички сме зажаднели. Амбицията на организаторите е той да се превърне в ежегодно дългоочаквано музикално събитие, носещо истински фестивален дух и предлагащо актуална и разнообразна програма.
 
Качествена музикална селекция ще звучи и в трите дни на фестивала. На 18-ти юни ще чуем дебютния албум на Стругаре, песните със силни послания и бързи рими на Жлъч, Григовор, Гена, а Мила Роберт ще представи най-новия си сингъл.
Стругаре
 
 
Жлъч, Григовор и Гена
 
 
Мила Роберт
 
На 19-ти и 20-ти юни на откритата сцена на Колодрума, ще се качат една от най-интересните алтернативни групи у нас - Анимационерите и базираните в Манчестър Hayes&Y.
 
 
Hayes&Y
 
Емблематичните Pista Mashina и Phuture Shock пък се събират ексклузивно за първото издание на Sofia Live Festival, след повече от 10 години отсъствие от родната сцена.
 
 
Деси от Phuture Shock
 
Това са само част от имената, с които се отваря вратата на най-новия градски фестивал на открито. Предстои да бъдат обявени още изпълнители и активности. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и с ограничен капацитет. Фестивалът е подкрепен от Министерство на Младежта и Спорта и Столичната община. Билетите вече са в търговската мрежа.

Свързани новини

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023

Sofia Live Festival 2023 приключи

27.06.2023