Парис Джаксън в новия сингъл на The Struts "Low Key In Love"

Дъщерята на Краля на попа Майкъл Джаксън - Парис се включи в най-новото парче на рок групата The Struts "Low Key In Lovе".

23-годишният модел и певица пусна дебютния си самостоятелен сингъл "Wilted" през ноември, а с актуалната колаборация с британските рокаджии Парис затвърждава посоката си в музиката. Самото парче е вдъхновено от среща в бар през 70-те години, каза фронтменът на Struts Люк Спилър. "Когато решихме да проучим идеята за дует, се сетих за една вечер, в която чух брилянтен акустичен сет на Парис. Нещо в мен ми подсказа, че това се случва по някаква причина, и затова реших да й изпратя съобщение."

Наскоро Парис Джаксън разказа, че, въпреки известното си име, тя е възпитана да се бори, за да заслужи успеха си. Младата певица гостува в онлайн шоуто на Наоми Кембъл "Без филтър". Там тя разкри, че покойният й баща винаги се е грижил тя и нейните братя да не растат с усещането, че всичко им принадлежи, защото са известни, а че трябва да работят усилено, за да постигнат целите си. "Ако искахме пет нови играчки, трябваше да прочетем пет книги." сподели талантливата наследничка на Майкъл Джаксън. 

Свързани новини

Ще пеем и танцуваме на концерта за Джако

15.11.2023

Историята на Джако - в НДК

09.10.2023

Sony купува музиката на Майкъл Джексън

08.02.2023

Нов филм за Краля на попа

31.01.2023

"Майкъл" - нов филм за Краля на попа

09.02.2022