Парис Джаксън в новия сингъл на The Struts "Low Key In Love"

Дъщерята на Краля на попа Майкъл Джаксън - Парис се включи в най-новото парче на рок групата The Struts "Low Key In Lovе".

23-годишният модел и певица пусна дебютния си самостоятелен сингъл "Wilted" през ноември, а с актуалната колаборация с британските рокаджии Парис затвърждава посоката си в музиката. Самото парче е вдъхновено от среща в бар през 70-те години, каза фронтменът на Struts Люк Спилър. "Когато решихме да проучим идеята за дует, се сетих за една вечер, в която чух брилянтен акустичен сет на Парис. Нещо в мен ми подсказа, че това се случва по някаква причина, и затова реших да й изпратя съобщение."

Наскоро Парис Джаксън разказа, че, въпреки известното си име, тя е възпитана да се бори, за да заслужи успеха си. Младата певица гостува в онлайн шоуто на Наоми Кембъл "Без филтър". Там тя разкри, че покойният й баща винаги се е грижил тя и нейните братя да не растат с усещането, че всичко им принадлежи, защото са известни, а че трябва да работят усилено, за да постигнат целите си. "Ако искахме пет нови играчки, трябваше да прочетем пет книги." сподели талантливата наследничка на Майкъл Джаксън. 

Свързани новини

Sony купува музиката на Майкъл Джексън

08.02.2023

Нов филм за Краля на попа

31.01.2023

"Майкъл" - нов филм за Краля на попа

09.02.2022

Песни на Michael Jackson са фалшиви

27.08.2018

Обвиниха Michael Jackson в плагиатство

08.02.2018